• Archiwum
  • Aktualności
  • Hotel z Pomysłem
  • Akademia Hotelarza
    • Konferencje
      • HT - Hotel Trends Poland&CEE
      • HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
  • Reklama
  • Kontakt
PL | EN
 












Numer: GOŚCINNOŚĆ I DOBRE OBYCZAJE

ZARZĄDZANIE I MARKETING
  • Jak badać zadowolenie gości?

GOŚCINNOŚĆ I DOBRE OBYCZAJE
  • Między nami, hotelarzami
  • Uczta świąteczna w hotelu
  • Fenomen usług Concierge
  • Pod nieobecność szefa
  • Pracownicy z pasją do gości
  • O concierge wiemy zbyt mało
  • Kiedy staliśmy się gościnni
  • Atmosferę tworzy kadra
  • Stwórz unikalną atmosferę
  • Hotel mistrzem ceremonii
  • Praca concierge to wysiłek zespołu
  • Służba piętra czy hotelu?
  • Po co nam concierge
  • Concierge – z pasją do gości
  • Gesty gościnności. Usługi concierge w hotelu
  • Zasady dobrych praktyk
  • Wyzwania concierge
  • Zasłużyć na napiwek…
  • Przepis na świąteczny stół
  • Ambasadorowie hotelu
  • Wiedza walutą concierge
  • Rozpoznać gościa, czyli hotelowe typy
  • Gości zagranicznych zwyczaje
  • Front Desk – profesjonaliści gościnności
  • Napiwek czy dobre słowo
  • Hotelarze ze złotymi kluczami
  • Jak badać zadowolenie gości?
  • Hostel w stolicy Inków
  • Boliwia i jej szansa
  • Noclegi w Brazylii
Ilość artykułów w numerze pisma: 31



HOTEL Z POMYSŁEM
/ AIDENBY BEST WESTERN Łódź
 
RYNEK HOTELI
/ Zgromadzenie Ogólne EHMA odbyło się w Warszawie
 
RYNEK HOTELI
/ AccorInvest (i Orbis)zmienia się w Essendi– nowa tożsamość i nowy rozdziałw historii grupy
 
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/ To już koniec REVENUE MANAGEMENTU. Sorry
 


O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl