• Archiwum
  • Aktualności
  • Hotel z Pomysłem
  • Akademia Hotelarza
    • Konferencje
      • HT - Hotel Trends Poland&CEE
      • HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
  • Reklama
  • Kontakt
PL | EN
 












Numer: PORADNIK HOTELARZA

ZARZĄDZANIE I MARKETING
  • Jak się chronić przed zatruciem gościa? Ubezpieczeniem

PORADNIK HOTELARZA
  • Hotel na opak
  • Spotkania prasowe – czyli jak zaskoczyć dziennikarzy
  • Dyskretna elegancja hotelarzy
  • Wózek, czyli drugie ręce
  • Służba pięter na sześć z plusem
  • Co Wojtek myśli o przeprosinach
  • Jak podawać informację
  • Kim może być nasz gość
  • Konferencja w hotelu
  • Skutecznie zniechęcić gościa
  • Jak karmić dziennikarzy… mięsem
  • Sprawdzian z gastronomii
  • Odpowiedzialni za piętra i pokoje
  • Podstawa, to dobre konto
  • Obiad bardzo oficjalny
  • Recepcjonista, czy gospodarz
  • Oblicza hotelowych recepcji
  • Savoir-vivre nie tylko w hotelu
  • A może wywiadzik z… samym sobą
  • Jak się chronić przed zatruciem gościa? Ubezpieczeniem
  • REGATTA HOTEL – Poznań
Ilość artykułów w numerze pisma: 22



HOTEL Z POMYSŁEM
/ AIDENBY BEST WESTERN Łódź
 
RYNEK HOTELI
/ Zgromadzenie Ogólne EHMA odbyło się w Warszawie
 
RYNEK HOTELI
/ AccorInvest (i Orbis)zmienia się w Essendi– nowa tożsamość i nowy rozdziałw historii grupy
 
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/ To już koniec REVENUE MANAGEMENTU. Sorry
 


O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl